enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0805
EURO
37,8989
ALTIN
2.794,87
BIST
9.774,49
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
PerşembeYağmurlu
24°C
CumaHafif Yağmurlu
23°C
CumartesiHafif Yağmurlu
25°C
PazarHafif Yağmurlu
24°C

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi

AHİD Engelsiz Yaşam Pikniği düzenledi

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman engelli bireyleri düzenledikleri piknikte bir araya getirdi.

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde gerçekleşen pikniğe özel eğitim rehabilitasyon öğrencisi  yakın engelli birey katıldı. Şeyh Ali Semerkandi Hz. Türbe ziyaretiyle başlayan ve Aluçdağı Tabiat Parkında gün boyu devam eden etkinliğe Çamlıdere Belediye Başkanı Adem CEYLAN, AHİD üyeleri, Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurucu Müdürleri ve Ankaralılar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Hilmi Yaman, “Ankaralılar Derneği olarak engelli bireylerimizin sosyalleşmesi için genel merkezimiz ve şubelerimizde programlar düzenliyoruz. Geleneksel sanatlarımız ve önemli günlerimiz de bir araya geliyoruz, güzel kalplerinize dokunuyoruz.

Bugün de burada sizlerle güzel bir gün geçiriyoruz. Çoğu kardeşimiz Ankara’da yaşayıp daha önce hiç Çamlıdere’ye gelmemişler. Sizi burada ağırlıyor olmak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, “Bu güzel ortamda bizleri bir araya getiren Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman başkanımıza ve emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Engelsiz Yaşam Pikniği’ne hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz” diye konuştu.


Program sonunda AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.