enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0805
EURO
37,8989
ALTIN
2.794,87
BIST
9.774,49
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
PerşembeYağmurlu
24°C
CumaHafif Yağmurlu
23°C
CumartesiHafif Yağmurlu
25°C
PazarHafif Yağmurlu
24°C

Başkan İsa Yalçın’dan KORSANA geçit yok

Başkan İsa Yalçın’dan KORSANA geçit yok

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Göreve geldiği günden bugüne kadar gece – gündüz demeden esnafı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Başkan İsa Yalçın, okulların açılmasına çok kısa bir süre kala KORSANA geçit vermemek için güvenlik güçleriyle günün her saatinde denetimlere başladı.


Sincan Şoförler Odası, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte üç gün boyunca ilçede korsan servis denetimine çıktı. Denetimlerde tespit edilen çok sayıda aracın ceza aldığını kaydeden Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, okullar açılmadan önce velilere de önemli uyarılarda bulundu.


“Okulların açılmasına kısa bir süre kala trafikte korsan servislere karşı denetimlerimizi artırdık. Üç gün boyunca süren bu denetimlerde çok sayıda korsan araç tespitinde bulunduk. Korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen sürücülere 32 bin TL para cezası, araca da 60 gün trafikten men cezası uygulandı.

İçinde can taşınan bu servislerde korsan tehlikesine geçit vermeyeceğiz.”
“Okullar açılmadan evvel velilerimizi de bu konuda uyarmak istiyorum. Lütfen çocuklarınızı, bilmediğiniz, güvenmediğiniz, C plaka olmayan araçlara yazdırmayın, onları korsan araçların sürücülerine emanet etmeyin. Korsan araçlar kayıt dışı, herhangi bir vergiye tabi değil, sigortası, kaskosu yok. Yarın bir gün herhangi bir kaza olduğunda bunun hesabını kimse veremez” dedi.
Yapmış olduğu hizmetlerle sadece Ankara’da değil, tüm Türkiye’ye örnek olan Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, “Devlet yetkilileriyle de ikili ilişkilerinin iyi olması sebebiyle şoför esnafının istek ve taleplerini Devletimizin en üst kademelerine kadar rahatlıkla ulaştırarak çözüm odaklı hizmetlerine devam etmeye devam ediyor”

HİZMET AŞIĞI BAŞKAN İSA YALÇIN

Göreve geldiği andan itibaren taksi ve dolmuş duraklarında fiziki anlamla mükemmel dokunuşlar yaparak şoför esnafının rahat ve konforu için Devlet yetkilileriyle yapmış olduğu istişare ve çalışmalarla konforun ve insani yaşam koşullarının oluşması sebebiyle şoför esnafı Başkan İsa Yalçın’la beraber çalışma şevki ve aşkı iki kat daha artmış oluyor. Taksi ve minibüs duraklarının yenilenmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan İsa Yalçın, “Her kim esnafımıza destek ve yardımcı oluyorsa Allah’ım onlardan razı olsun, işleri güçleri rast gelsin” dedi. Makamlar gelip geçicidir önemli olan arkamızdan hoş bir eserler bırakmaktır. O yüzden Devletimizin her kademesine ve emeği geçenlere birkez daha teşekkür etmeyi Sincan Şoförler Odası Başkanı olarak kendime bir borç biliyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.