enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
36,5975
EURO
39,9112
ALTIN
3.432,45
BIST
10.438,33
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Çok Bulutlu
PerşembeÇok Bulutlu
24°C
CumaÇok Bulutlu
24°C
CumartesiÇok Bulutlu
25°C
PazarÇok Bulutlu
18°C

İsa Yalçın: “Korsan taşımacılık uygulamaları haksız kazanç elde ediyor”

İsa Yalçın: “Korsan taşımacılık uygulamaları haksız kazanç elde ediyor”

HABER06 / HAKAN ARSLAN –  Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, tüm korsan taşımacılık uygulamalarına karşı net bir duruş sergileyerek, esnafın haklarını korumaya kararlı olduklarını açıkladı. Odada asılan büyük pankartla, esnafların bu mücadelede yalnız olmadığını duyurdu.

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın: “Siyah ve beyaz kadar net olan hakkımızı, emeğimizi ve alın terimizi, ismi her ne olursa olsun, korsana yedirmeyeceğiz.”
Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, korsan taşımacılıkla mücadelede kararlı olduklarını vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’in öncülüğünde gerçekleştirilen basın açıklamasına katılan Yalçın, özellikle korsan taşımacılık esnafın hakkını gasp ettiğini belirtti.


Federasyon binasında düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri, birlik ve oda başkanlarıyla bir araya gelen Yalçın, korsan taşımacılığın ulaştırma sektöründe yarattığı haksız rekabete dikkat çekti. Yalçın, “Şoför esnafımızın haklarını korumaya devam edeceğiz. Korsan taşımacılıkla mücadele etmek, sektörümüzdeki adaletsiz rekabeti önlemek için gereken her türlü adımı atacağız” dedi.
Toplantıda korsan taşımacılığın cezai yaptırımlarla engellenmesi gerektiği vurgulanırken, özellikle korsan taşımacılığın yasal olmadığını belirten Yalçın, bu tür girişimlerin erişime kapatılması için hukuki süreçlerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

“Mücadelemiz Her Platformda Sürecek”

Sincan Şoförler Odası, korsan taşımacılığa karşı yürütülen mücadelenin bir sembolü olarak oda binasına büyük bir pankart astı. Bu pankart, tüm şoför esnafına ve kamuoyuna net bir mesaj verdi: “Siyah ve beyaz kadar net olan hakkımızı, emeğimizi ve alın terimizi, ismi her ne olursa olsun, korsana yedirmeyeceğiz.”
Esnafın mağduriyet yaşamaması adına gerekli yasal düzenlemelerin takipçisi olacaklarını belirten Yalçın, “Korsanla mücadelemiz her platformda sürecek. Esnaflarımız müsterih olsun, haklarımızı korumak için tüm hukuki yolları sonuna kadar kullanacağız” diyerek kararlılık mesajı verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.