enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,1008
EURO
43,4851
ALTIN
4.076,20
BIST
9.317,24
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
19°C
SalıÇok Bulutlu
16°C
ÇarşambaÇok Bulutlu
17°C

TFF OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 TEMMUZ’DA ANKARA’DA YAPILACAK

TFF OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 TEMMUZ’DA ANKARA’DA YAPILACAK

TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın, 28 Temmuz’da yapılacağı duyuruldu. TFF’den yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran 2020 ile 31 Mayıs 2021 dönemiyle ilgili genel kurul, 28 Temmuz’da saat 10.30’da Ankara’da özel bir otelde toplanacak. Söz konusu günde tüzükte belirtilen çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantı bir gün sonrasına ertelenecek. Bu toplantıda da çoğunluk sağlanamazsa üçüncü toplantı 5 Ağustos’ta çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Toplantı gündemine göre yönetim kurulu faaliyet raporu, 1 Haziran 2020 ile 31 Mayıs 2021 dönemi gelir-gider tabloları ve denetleme kurulunun raporları okunacak ve delegelerin görüşleri alınacak.

Ardından TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu ile denetleme kurulunun, söz konusu dönemi ile ilgili hesap ve faaliyetlerinden ötürü ibra oylaması yapılacak. TFF statüsünde yapılması planlanan değişiklikler görüşülerek oylanacak. Bütçe ve taşınmaz alınıp satılmasıyla ilgili yönetim kuruluna yetkiler üyelerin onayına sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.