enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,1008
EURO
43,4851
ALTIN
4.076,20
BIST
9.317,24
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
PazarAçık
22°C
PazartesiAz Bulutlu
19°C
SalıAz Bulutlu
16°C
ÇarşambaÇok Bulutlu
16°C

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ARABADA SİNEMA KEYFİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ARABADA SİNEMA KEYFİ

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, “Açık Hava Arabada Sinema Film Gösterimi” etkinliği düzenledi. Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanında 12 Eylül Pazar Günü saat 19:00’da gerçekleşen etkinlikte Ankaralı sinema severler hes kodları kontrol edilerek alana alındı ve güvenli bir şekilde açık havada araçları içerisinde 12 Eylül dönemlerini konu alan film ile buluştu.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, Koronavirüs nedeniyle kapalı salonlarda film seyretmeye gidemeyen Ankaralılar için sosyal mesafenin tamamen sağlandığı bu tarz etkinliğin seyirciler tarafından beğenilmesinden dolayı memnun olduğunu iletti.

12 Eylül 1980 döneminin Türkiye’sindeki sosyal ve siyasal ortamı anlatan filmi etkinliğe katılan vatandaşlar büyük bir beğeniyle seyretti. Bunun yanı sıra Ankara Ülkü Ocakları program öncesi Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimiz için kuran tilaveti yaptırdı ve lokma ikramında bulundu. Programa Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.